“We zijn echt ontzettend blij met de foto’s!! Dank je wel, we kunnen er heerlijk mee nagenieten. Heel fijn.”
Marcel & Anja

“Op de website zagen we al dat Elisabeth prachtige foto’s maakt. Alsnog heeft ze onze verwachtingen weten te overtreffen met haar foto’s van onze bruiloft. Elisabeth heeft oog voor detail, erg leuk om dat achteraf terug te zien! Daarnaast is ze gewoon een heel leuk persoon, die op een hele natuurlijke, onopvallende manier haar gang gaat tijdens de trouwdag. We zijn kortom erg blij dat Elisabeth onze bruiloft op camera heeft vastgelegd!”
Gerrit-Jan & Elsbeth

“Elisabeth heeft ook onze trouwdag vastgelegd. Het zijn echt prachtige foto’s geworden. De avond hebben we door een vriendin laten fotograferen (ook met een goede camera en nabewerking, etc. etc.).het zijn leuke foto ‘s geworden, maar wat een verschil in kwaliteit! Als leek had ik niet verwacht echt veel verschil te zien. Ik zal Elisabeth zeker aanbevelen. Ze maakt prachtige foto’s, ze luistert goed naar je wensen (en volgt ze ook op ;p), ze is aardig en fijn om erbij te hebben en ze is ook nog eens een keer niet duur in verhouding tot andere fotografen. Elisabeth, dankjewel voor de mooie foto’s!!”
Adriaan & Frederike

“Elisabeth heeft foto’s gemaakt van onze trouwdag. We hadden een superlocatie maar dankzij haar hebben wij fantastische foto’s van deze prachtige dag! Ze is rustig aanwezig en maakt foto’s zonder dat je het door hebt, denkt goed mee en komt met ideeen.”
Quintijn & Maria

“Wij hebben echt geweldige foto’s ontvangen van Elisabeth. Ze was er de hele dag bij en heeft de mooiste momenten voor ons vastgelegd. Ik raad haar aan iedereen aan en alle vrienden en familie is ook zeker over haar te spreken!”
Pieter & Helena

“Supermooie foto’s! Zonder dat we het doorhadden zijn ze gemaakt, echt bijzonder!”
Gerrit & Renate

“Wow, Elisabeth, wat een onwijs goede foto’’s hebben we van je gekregen! Enorm bedankt! Heel gaaf hoe je alle facetten hebt vastgelegd en zulke bijzondere foto’s hebt weten te maken. Een topprestatie waar wij erg blij mee zijn, thanks!”
Wijnand & Elize 

“Iedereen vond het echt leuk hoe je foto’s maakt. Ook hoe je de mensen in beweging zet om op de foto te komen, mooi hoor.”
Ferdinand & Ellis

“Super mooie foto’s mogen ontvangen, precies zoals de dag voor ons is geweest. Wij willen nooit echt graag op de foto, maar door de manier hoe je de hele dag er bij bent, hebben we hier niks van gemerkt. Echt top!”
Arno & Janneke

“Wat een prachtige foto’s, echt heel mooi! Ik ben er heel blij mee, er zitten juweeltjes tussen, thanks to jouw fotografie-skills. Het was een heel gezellige middag met ook nog eens prachtig resultaat, super! Ik raad je aan bij mijn zwangere vriendinnen.”
Gerhard & Hanna

“Elisabeth heeft onze trouwreportage verzorgd en was ook voor en na de tijd aanwezig. Twee weken na onze bruiloft konden wij de DVD al ophalen en had ze veel foto’s prachtig bewerkt, mits ze al niet prachtig waren. We hadden bijna niet door dat ze er was en ze heeft elk moment op een mooie manier vastgelegd. Een echte aanrader om haar te nemen. Mooie foto’s voor een nette prijs.”
Marco & Suzanne