Bruidsfotografie

De liefde voor altijd aan elkaar verklaren, wat is dat mooi! Dat jullie op mijn website kijken zegt wellicht dat jullie overwegen om mij daarbij te betrekken, wat bijzonder! Ik voel me vereerd, keer op keer.
Om het beste resultaat te kunnen behalen bij het maken van de trouwfoto’s is een klik tussen het bruidspaar en de fotograaf erg belangrijk. Ik steek er daarom tijd en energie in om jullie te leren kennen en er zo precies achter te komen wat jullie van mij, de fotografie en het resultaat verwachten. Daarom is het altijd mogelijk een vrijblijvend gesprek aan te vragen. Zelf vind ik het erg prettig wanneer het gesprek van mail of telefonisch verkeer naar persoonlijk contact gaat, uit ervaring kan ik spreken dat dit vaak voor een bruidspaar ook erg verhelderend is. Daarnaast kan ik soms ook een beetje meedenken met het bruidspaar qua planning. Altijd handig!

Wat betreft de mogelijkheden in trouwfotografie is er keuze uit diverse pakketten, deze zijn te vinden onder ‘tarieven’. Ook zijn er nog pakketten inclusief albums, hierover is binnenkort meer op mijn website te vinden. Alvast mailen daarover mag natuurlijk altijd. Ik kan diverse dagdelen aanwezig zijn, afhankelijk van het aantal uren. Mijn eigen favoriete dagdeel om te fotograferen is de ochtend waarop bruid en bruidegom zich (vaak los van elkaar) klaarmaken. Voor mij voelt dat als het vastleggen van een nieuw begin, een klein sprookje. Bruid en bruidegom maken zich mooi voor elkaar, wat daarop volgt is heel bijzonder; verliefde, verbaasde en soms geëmotioneerde blikken tijdens het moment van ontmoeting, prachtig (om vast te leggen)!

Overwegen jullie nog steeds om mij als jullie trouwfotograaf te nemen? Super! Om jullie niet teleur te stellen hoop ik zo snel mogelijk een bericht (inclusief trouwdatum!) te ontvangen, ik kan dan spoedig laten weten of deze nog vrij is.

bruiloft info1 bruiloft info2 bruiloft info3

Groepen en portretten

Bij groepsfoto’s zijn een aantal dingen belangrijk; de locatie, de weersvoorspelling en de samenstelling van de groep. Ik fotografeer het liefst met natuurlijke lichtval (buiten), dit geeft het mooiste resultaat en de mogelijkheden tot afwisseling van achtergrond zijn daarbij vaak oneindig. Ik kan een locatie voorstellen, maar omdat ik niet altijd bekend ben in jullie omgeving sta ik meer dan open voor eigen suggesties. Daarbij is het erg belangrijk te weten wat jullie willen en wat werkt voor de groep. Zijn er bijvoorbeeld kinderen in de aanwezig dan maak ik graag een ‘wandeling’, dus dat wordt het een soort van klein uitje. Op deze manier blijven ook de kleintjes zich vermaken en kan ik naast de geposeerde setting vaak ongedwongen foto’s van hen maken, iets dat goed werkt bij kinderen. Bij een duo of individuele shoot zijn de mogelijkheden vaak een stuk groter. Een shoot duurt vaak 1 a 1,5 uur, ik werk niet met vaste uren (als in, vertrekken als het uur om is) maar ben pas klaar als ik weet genoeg mooie foto’s te hebben. Dit sluit bovendien goed aan bij de ontspannen sfeer waarin ik graag werk. De bewerkte en uitgezochte foto’s lever ik aan op dvd of via wetransfer.com (in overleg). Druk maken over het aantal foto’s is niet nodig, alles wat geschikt en mooi genoeg is voor levering krijgen jullie.

Maak je of jullie wensen en ideeën gerust kenbaar aan mij om tot een leuke samenwerking te komen. Interesse? Meer over tarieven per groep, duo of individu is te vinden onder ‘tarieven’.

groepen info groepen info2 groepen info3

Zwangerschap en newborn

Misschien ben je zwanger? Gefeliciteerd! Foto’s van een zwangerschap zijn uiterst maatwerk. Zwangerschapsfoto’s kunnen met of zonder partner en vaak ook binnen of buiten gemaakt worden. Het is volledig afhankelijk van de situatie en de wensen. Hoewel ik niet in het bezit ben van een studio kan ik met de juiste lichtval (overdag) in bijna elke setting een ‘studio effect’ creëren. Dit kan bijvoorbeeld bij jullie thuis of in een mooie omgeving. Daarnaast heeft fotograferen in eigen omgeving (thuis) als voordeel dat omkleden e.d. een stuk gemakkelijker wordt. Dit geldt ook voor het fotograferen van een newborn. Hiervoor heb ik eigenlijk niet meer nodig dan het juiste moment (dat is naar eigen keuze, slapen of wakker) en een mooi dekentje, mandje, bedje et cetera. Wanneer een kindje slaapt zijn de foto’s gemakkelijker te maken. Dit is vaak voor een newborn (van zo ongeveer 2 tot 4 weken) ook het prettigste. Wanneer een kindje al iets ouder is (bijvoorbeeld rond vier of vijf maanden) is het leuker om te fotograferen wanneer deze wakker is en een beetje vermaakt kan worden. Reacties van kinderen rond die leeftijd daarop zijn perfect om vast te leggen.

Stuur voor prijzen en mogelijkheden even een mailtje of doe een belletje, hiervoor is geen vast tarief.

info baby baby 5 baby 4

Overige informatie

– Elvado Fotografie bevindt zich in regio Zwolle maar fotografeert ook daarbuiten.
– Aan nabewerking zitten geen kosten verbonden.
– Foto’s worden digitaal aangeleverd, meestal ongeveer 2 á 3 week na de reportage.
– Elvado Fotografie is zeer flexibel. LAST MINUTE bruiloften/shoots zijn ook welkom!
– Fotograferen gaat met de Canon 5D Mark II met de 24-105 mm lens + 55 mm lens en backup camera Canon EOS 600D
– 18-75 en 55 mm lenzen, twee reflectieschermen (goud en zilver) 430 EX Speedlite externe flitser
– Eventuele accessoires voor trouwreportages zijn aanwezig (gratis om te gebruiken) vraag naar de mogelijkheden.